Piyalepaşa İstanbul

Grup dersleri, özel grup dersleri ve bire bir özel dersler ile tüm beklenti ve ihtiyaçlarınızın üzerinde kusursuz bir eğitim programı sunuyoruz!

XTC00I PİYALEPAŞA İSTANBUL

Konusunda uzman eğitmenlerimiz ile tam potansiyelinize ulaşmak için çalışır; kilo verme, kas kazancı, genel sağlık veya etkinlik eğitimi dahil olmak üzere hedeflerinize yönelik kapsamlı programlar hazırlarız! Fitness endüstrisinin en iyi zihinleri tarafından tasarlanan programlarımızın tamamı hedeflerinize ulaşmanıza, antrenmanlarınızı taze tutmanıza ve egzersizlerinizi heyecanlı hale getirmenize yardımcı olmak için üretilmiştir. XTC ile performansınızı keşfedin ve onun yansıması olun!  XTC Piyalepaşa İstanbul Grup Ders Programını aşağıdaki listeden inceleyebilir ya da “XTC00I Piyalepaşa İstanbul” linkine tıklayarak indirebilirsiniz.

GRUP DERS PROGRAMI

#ibuiltthis!

PAZARTESİ

CRUNCH
18:30
DOĞUKAN

BIG STUDIO

XOOM BODY BAR
19:30
SEVGİ

BIG STUDIO

CYCLE
19:30
EYÜP

CYCLE STUDIO

STRECHING
20:30
SEVGİ

BIG STUDIO

SALI

 FULL BODY
18:30
ORÇUN

BIG STUDIO

CYCLE
19:30
ORÇUN

CYCLE STTUDIO

ÇARŞAMBA

PILATES
18:30
AYÇA

PILATES STUDIO

XOOM BODY BAR
19:30
SEVGİ

BIG STUDIO

YOGA
19:30
ELİF

BIG STUDIO

PERŞEMBE

GYMBALL
18:30
ORÇUN

BIG STUDIO

CYCLE
19:30
ORÇUN

CYCLE STUDIO

CUMA

CRUNCH
19:30
YUSUF

BIG STUDIO

ÖNEMLİ UYARI

Grup derslerine katılmadan önce ilgili dersin açıklamalarını dikkatlice okumanızı ve belirtilen kurallara uyarak derse katılmanızı rica ederiz. Önemli bir sağlık sorununuz var ise lütfen eğitmene bilgi veriniz. Grup derslerimize katılım minimum 5 kişi ile gerçekleşmektedir. Personal Training ve kendi özel programınıza uygun ekstra ders saatleri ve sınıf açımı talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

MAKE EVERY MOVE COUNT

Belong to a gym that’s driven by hard work, positivity, and major results.

The Powerful Distance Between Two Points

If you’re looking for someone who can write my essay You may be thinking what to do to locate a trustworthy service. These are some tips. Select best custom essay writing service a business that employs academics and specialists who have experience in the subject of expertise. A majority of these specialists are world-renowned scientists as well as academics who have found an interest in essay writing. The ability to track the process and regulate it on a daily basis when you select a provider suitable for your requirements.